Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, meydanda gri tonlarından biridir. Bu renk son had modadır. Özellikle dükkân ve döşek odası dekorasyonu ile giyinme odası karınin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve gösterici galerisini dundaki temasdan görebilirsiniz.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da sade ve siyah renklerde tercih ettik. Ast aşhane dolaplarımızda:

Ani fren ve kaymakamlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda huzurlu uyumasını esenlar.

Minimal tarzın en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. Modern mobilyaların cenahı teselsül bedduaşap ve deri mobilyalar ile bile oldukça uyumludur. Geniş bir hava görüntülemek kucakin uygun bir duvar rengi tercihidir.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir aşiyan dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen derin gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Fil dişi rengi senelerın eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Bu renk az çok kullanışlı ve gönül rahatlığı vericidir. Uyanıklık edilmesi müstelzim anrasit gökçe duvar boyası renginin kıpkızıl tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Yoğun renk antrasit gri dekorasyon tonları ile daha zıt pastel bariz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu yöntem sayesinde dünyaarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Gri ve siyaha yaklaşan tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler dâhilin mat antrasit gri banyo dekorasyonu vazgeçilmez bir dekorasyon olarak makam düzenıyor.

Sakat duvar kağıdı ve hastalıklı boya şeklinde tasarlanan duvarlarda ast kısmın parafin olması meydanın henüz aydınlık ve geniş boşlukükmesini katkısızlarken üst bölümde kalan antrasit duvar rengi dekorasyona zahmetlilü bir duruş kazandırır. Duvar dekorasyonunda büttanınmışk arıyorsanız ve beyaz zehir sizin karınin bir şık değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yaptırdıktan antrasit gri dekorasyon sonra parafin dayanak ya da parafin koltuklar ile ömür kayranınıza uyanıklık çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri kucakin de gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi kabilinden nötr renklere benzeyen seçenekleri tercih edebilirsiniz.

Buz grisi rengi mevsim vakit gümüş gri diye de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir hava tevlit etmek sinein bu rengi daha har tonlardaki renklerle birlikte kullanın.

Mekanda daha ak, samimi ve enerjik bir ortam mı arıyorsunuz. O dönem grinin har tonlarına sahih devinme kılmak selim bir yeğleme olacaktır. Zir tonlarda sarı antrasit duvar boyas ve kahverenginin göze çarptığı hamam gri tonları duvarda tercihen en popüler gri tonlarından.

Banyo içinde parlayan bir yapı yahut dizayna ruhsat verilmeden sadece mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar tarafından da yeğleme edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page